Spring til indhold

Plast rådgivning ●

Plastik rådgivning

Hos Genplast tilbyder vi at arrangere et besøg i din virksomhed, hvor vores professionelle plasteksperter kan hjælpe med at optimere dit plastforbrug. Vores eksperter har omfattende viden og erfaring inden for plastindustrien og kan give rådgivning og løsninger på forskellige områder relateret til plast.

Sortering af plast

Sortering, genbrug og genanvendelse af plastik spiller en afgørende rolle hvis vi skal reducere den negative miljøpåvirkningen som plastikproduktionen har. Vores team af eksperter står klar til at implementere effektive sorteringsmetoder og -processer i din virksomhed, der vil bidrage til at reducere affald og øge genanvendelsesgraden betydeligt.

Yderligere kan vi hos Genplast optimere din virksomheds plastikforbrug ved bl.a. at redesigne produkter eller ændre produktionsprocesser som vil hjælpe med at opnå besparelser på flere områder. Vi vil identificere områder, hvor der kan ske en reduktion af plastikforbruget, uden at det går ud over funktionaliteten eller kvaliteten af dine produkter. 

 

Vores mål

Vores mål er at bidrage til en bæredygtig omstilling af din virksomhed gennem håndteringen og anvendelsen af dit plastikforbrug. Vi ønsker at finde innovative og effektive løsninger, der passer til dine specifikke behov og krav. Ved et sammenarbejde med Genplast kan du realisere omkostningsbesparelser, bidrage aktivt til en bæredygtig fremtid samt optimere din anvendelse og håndtering af dit plastik.

Arranger et møde

Hvis dette kunne have relevans for din virksomhed, opfordre vi til at du udfylder kontaktformularen nedenfor. Vi vil herefter kontakte dig for en uforpligtende samtale angående dine specifikke behov og udfordringer. Vi ser frem til et sammenarbejde med dig, hvor vi vil finde effektive løsninger til at optimere